Рент а кар кола – договор, условия и ползване

Имате ли нужда от договор за рент а кар кола?

Отговорът е пределено да. Винаги сключвайте договор за услуга за отдаване под наем – това е Вашата гаранция за сигурността и целостта на средствата, блокирани по сметката като депозит. Ако фирмата, с която сте се свързали, предпочита устни споразумения, трябва да помислите за намиране на алтернативен вариант на рент а кар кола.

Скоростта за оформяне на документите при наемането на кола

Повечето надеждни компании за коли под наем се опитват да съкратят и опростят този процес възможно най-много. Съгласете се, че не искате да прекарвате часове от ценното си време в разглеждане, четене и попълване на документи. Така например в нашата рент а кар компания можете да наемете кола буквално в рамките на половин час. Всичко, от което се нуждаете, е да носите с Вас документ за самоличност, лична карта и, разбира се, шофьорска книжка.

Мениджърът ни бързо ще оформи документите за наемане на кола и Вие ще можете да разполагате със собствен транспорт.

Наличие на услуга за дългосрочно наемане под наем

Наехте кола под наем и… останахте доволни от определен модел. Може да искате да удължите лизинга си с още един месец или може би дори с шест месеца. Попитайте предварително дали фирмата за наемане осигурява преобразуване на краткосрочен наем в дългосрочен. В нашата компания можете да наемете рент а кар кола, както за няколко часа, така и за няколко месеца.

Допълнителна комплектация

Ако пътувате с бебе или малко дете, не забравяйте да се погрижите за неговата безопасност. Добрите рент а кар компании винаги предлагат на своите клиенти допълнителни опции, като столче за кола, навигатор, Wi-Fi и др.

Възможно ли е да се използват услугите на професионален шофьор при наемането на кола?

Това е често задаван към нас въпрос. Има ситуации, когато не е възможно сам да седнеш зад волана. В този случай най-доброто решение би било да наемете кола с шофьор.

Шофьорът познава града перфектно, няма да се изгуби в задръстванията и ще Ви откара до вашата дестинация навреме. Понякога наемането на кола с шофьор е истинско спасение за заети хора, за тези от Вас, които са свикнали да правят неща по пътя от точка А до точка Б.

You May Also Like