Разнообразие от обслужване на кетъринг фирма

Видове кетъринг обслужване

– Детски кетъринг фирма – включва организиране на ястия, украса и обслужване на детски партита и събития за деца у дома, в училище, в детски лагер и т.н. . Менюто се основава на ястия, приготвени от натурални продукти, като се вземе предвид възрастта на децата, участващи в събитието. Не се използват сосове, люти подправки и подправки.

– Допълнителни забавления в кетъринга или т.н. наргиле-кетъринг – Този вид кетърингът се поръчва като допълнително забавление за гостите на различни събития: от сватби до бизнес срещи. В допълнение към действителния процес на пушене на наргиле, този тип кетъринг предлага майсторски класове по приготвянето на наргиле и „пуричка до ключ“.

– Еко-кетърингът е отговорът на пазара на желанието на обществото за здравословен начин на живот, храна от естествени продукти и съзнателна консумация. Агенциите за кетъринг, следвайки тази тенденция, предлагат на своите клиенти еко-бюфети и еко-банкети, чието меню включва „екологични ястия“: пържоли от млади бикове, прясно изпечен домашен хляб, узрели зеленчуци и зелени салати, млечно сирене, печено свинско и др …

Съответно вегетарианският кетъринг фирма приготвя само вегетариански ястия.

Формати за кетъринг на събития

Кетърингът на събития, наред с офис (договор), се счита за най-разпространеният вид кетъринг извън обекта. Той е тясно свързан със събитийния бизнес. Тъй като е фокусирана върху предоставянето на услуги за организиране и декориране на празници и тържества в различни формати. Нека разгледаме по -отблизо всеки от тях.

Банкет – осигурява настаняване на гости на сервираните маси. В банкетното меню кетъринг компаниите включват пълен набор от ястия: студени и топли предястия, салати, основни топли ястия, напитки, десерти и сладкиши. Банкетът се обслужва от сервитьори. Можете да организирате събитие в този формат на всеки сайт с достатъчен размер (в размер 1-1,5 кв.м за всеки гост): в банкетна зала, ресторант, селско имение или лятна палатка сред природата.

Гала вечеря като разновидност на кетъринга – за разлика от банкет, тя е по -официална и изискана. Що се отнася до стила, той е по -подходящ за социално събитие.

Тържествена кетъринг вечеря най -често се провежда, за да се поддържа имиджа на клиента. Въпреки че може да бъде съобразена с различни събития: от приключване на бизнес преговори до събиране на благотворителни дарения.

Форматът на тържествената вечеря изисква спазване на определена церемония: всеки гост, участващ в събитието, има под ръка карта с покана. Поканата посочва номера на масата и мястото, дрескодът е предписан.

Масата се сервира със сребро, порцелан и кристал. Менюто включва студени и топли предястия. Топли основни ястия, които се приготвят точно по време на събитието, за да ги поддържат свежи и сочни, и напитки.

You May Also Like